fbpx
POGLEDAJ OBLAKODEROV NOVI PROJEKAT - TEKSTOVE O IT ISTORIJI JUGOSLAVIJE! Od prvog domaćeg računara i robota, preko kompjuterske audio i vizuelne umetnosti | POGLEDAJ OBLAKODEROV NOVI PROJEKAT - TEKSTOVE O IT ISTORIJI JUGOSLAVIJE! Od prvog domaćeg računara i robota, preko kompjuterske audio i vizuelne umetnosti | POGLEDAJ OBLAKODEROV NOVI PROJEKAT - TEKSTOVE O IT ISTORIJI JUGOSLAVIJE! Od prvog domaćeg računara i robota, preko kompjuterske audio i vizuelne umetnosti | POGLEDAJ OBLAKODEROV NOVI PROJEKAT - TEKSTOVE O IT ISTORIJI JUGOSLAVIJE! Od prvog domaćeg računara i robota, preko kompjuterske audio i vizuelne umetnosti | POGLEDAJ OBLAKODEROV NOVI PROJEKAT - TEKSTOVE O IT ISTORIJI JUGOSLAVIJE! Od prvog domaćeg računara i robota, preko kompjuterske audio i vizuelne umetnosti | POGLEDAJ OBLAKODEROV NOVI PROJEKAT - TEKSTOVE O IT ISTORIJI JUGOSLAVIJE! Od prvog domaćeg računara i robota, preko kompjuterske audio i vizuelne umetnosti |

Stigla je Zima – novi praznični singl Ive Lorens

Iva Lorens nam kroz novi singl „Zima" donosi prazničnu atmosferu

20. December 2021

Iva Lorens nam donosi praznični duh uz novu pesmu „Zima”. Idealna za praznike i Novu godinu, savršena za hladno vreme, zavodljiva „Zima” je na svim streaming platformama https://bfan.link/zima dok je spot objavljen na YouTubu.

„Oduvek sam volela novogodišnji praznični duh i ovo je moj mali doprinos njemu, nadam se da će slušaoci uzivati”, navodi Iva povodom novog singla.

Spot za pesmu sniman je iz jednog kadra, a u spotu prvi put predstavlja svoj bend koji čine Jelisaveta Todorov za bubnjevima i Emilija Djonin za klavijaturom. Spot su realizovali Veljko Lalovic, Jana Andjic i Gvozden Ilic.

Iva Lorens je pre mesec dana izbacila singl „Svitanje” kojim je najavila svoj prvi album i saradnju sa pančevačkim bendom Buč Kesidi.

Preporučeni tekstovi

Olivia Rodrigo pink pank heroina

Olivia Rodrigo pink pank heroina

Tinejdž dnevnici, odrastanje, blesavljenje, pop pank, i klavirske balade, sve smo ovo već čuli, ali ne smeta da se provozamo još jedan krug

Pratite nas na:

0 Comments

Pošalji komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *