Stray Dogg objavio novi spot

Beogradski sastav objavio je spot za pesmu Look At The Moon

23. September 2020

Beogradski sastav Stray Dogg objavio je novi spot za pesmu Look At The Moon, koja se nalazi na njihovom poslednjem istoimenom albumu. Režiju potpisuje Nikola Zavišić, koreografiju Nataša Gvozdenović i Jelena Bulatović, dok glavnu mušku ulogu igra Dario Vuksanović iz sastava Savana. 

Povodom izlaska novog spota frontmen benda Dušan Strajnić Dukat izjavio je: „Ovo mi je možda i omiljena pesma sa albuma, i isprva sam je zamišljao kao duet sa nekom pevačicom, ali kako nismo našli adekvatnu, u bendu smo rešili da je možda i zanimljivije da ja pevam oba glasa – i muški i ženski.To je prva pesma na kojoj postoje i primese elektronike, odnosno semplova koje koristimo u određenim delovima pesme kao ritam, koji bi trebalo da napravi tu neubičajenu atmosferu, atmosferu kakva bi bila na mesecu. Zanimljivo je i to da je te ritmove radio Marko Ajković, bubnjar benda Artan Lili, i to u svom telefonu ih je napravio.”

Bend će promovisati novi spot i svirati, nakon duže pauze, 26. septembra od 19h u klubu Dragstor. Broj karata je ograničen na 120 i prodavaće se na ulazu po ceni od 600 dinara.

Pratite nas na:

0 Comments

Pošalji komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Preporučeni tekstovi