STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com

Oblakoder merch   |    Newsletter    |    Patreon   |   Antifejk

Superswan objavljuje svoj prvi singl sa drugog albuma Birthday

„Teknospell" je naziv novog singla australijskog tekstopisca i producenta Superswan-a

15. June 2022

Sem Peri AKA Superswan objavio je novi singl i muzički spot „Teknospell“. Najnoviji singl australijskog tekstopisca i producenta Superswan, delo je futurističke iskrivljene psihodelije.

„Teknospell” je prvi singl koji je objavljen sa „Birthday”, kolekcije pesama koje su započete u studiju spavaće sobe u predgrađu Oklanda, a od tada su zaživele novi život između Beograda i umetnikovog rodnog grada, Džilonga.

Snimljeno na Tascam 4-track, „Teknospell”, a ostatak rođendana je bio zvučno inspirisan mogućnostima trake, elektronskih ritmova koji se ponavljaju, starog monofonijskog sintisajzera (Korg MS10), plus gomilom pozajmljenih gitarskih pedala i „nejasan pojam horizontalne muzike”.

Muzički spot za „Teknospell” kreirali su Aleksandar Mijailović i Superswan, a prikazuje interpretaciju tema pesme veštačkom inteligencijom kroz niz slika generisanih iz teksta.

„Teknospell” izlazi 17. juna preko beogradske nezavisne izdavačke kuće Krava 22.

Fotografije: Staša Bukumirović

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Pošalji komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *