Tam donosi novi singl Infierno

Mesec dana nakon prethodnog singla tam se vraća sa novom numerom koja nosi naziv „infierno“

26. February 2021

Nakon što je uspešno predstavila svoj prethodni singl, ujedno i prvo izdanje ove godine, tam se samo mesec dana kasnije vraća sa novom numerom koja nosi naziv „infierno“.

U pitanju je prva balada koja stiže od kantautorke, međutim, tam je bez sumnje prilagođava svom stilu i energiji, a u prvi plan stavlja snažne emocije, koje su učinile da rad na ovoj pesmi teče sa neverovatnom lakoćom.

„Sedeli smo u studiju i radili na drugoj pesmi kada mi je Mihajlo Đorović (Summer Deaths) pustio bit za koji je semplovao gitare Uroša Pantića, a koji mi se instant mnogo dopao i, par dana kasnije, napisala sam „infierno“ za pola sata. Pesma je nastala od beležaka iz telefona koje su bile moje najsirovije misli u periodu od nekoliko godina. U finalnoj verziji su većinski moji vokali, koje sam u dahu snimila u dva tejka, dan nakon što je napisana“, priča tam o numeri.

„Nazvana je „infierno“, budući da kroz pesmu provlačim mučne situacije koje se kao u paklu iznova ponavljaju bez vidljivog kraja. Cover art koji je radio Veljko Lalović je idejno baziran na mitu Persefone, gde nar predstavlja plod pakla koji je izgladnevši pojela i zbog toga bila prinuđena da ostane u podzemlju“.

Kompletnu priču iza numere i opisane inspiracije, tam će prikazati i u spotu koji stiže u četvrtak, 4. marta.

Krajem januara, tam se posle tri prošlogodišnja izdanja vratila sa numerom i spotom „brži od svega“ koje je uspešno zavrtela i još jednom pokazala kakvo osveženje donosi na domaću i regionalnu muzičku scenu.

Izdanje „infierno“ je u Srbiji dostupno na svim streaming servisima: tam.lnk.to/infierno

Tagovi:

Pratite nas na:

0 Comments

Pošalji komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Preporučeni tekstovi