fbpx

Tam predstavlja novi singl i spot

Prvi singl za Universal Music Serbia – „na holdu“ tam je predstavila krajem februara, a ovog puta stiže sa novim singlom i spotom naziva „sve dalje“. Kako ona kaže, suština ove numere jeste zdrava ljubav prema sebi i ostavljanje u prošlosti svega onoga što nam ne služi da živimo dobro i srećno. 

„sve dalje“ još jednom prikazuje tam kao kompletnu autorku koja sama radi na svojim tekstovima, a iza miksa i mastera ove dinamične pop numere stojiMihajlo Đorović – Summer Deaths. Ujedno, ona je praćena intrigantnim spotom, idejom Andrije Ilića Prše i upravo ovaj trojac zaslužan je za izdanje koje ovom prilikom osvežava domaću pop scenu.

„Najteži deo stvaranja spota je bio Andrijin zadatak da napiše scenario i osmisli priču koja će moći da dočara poruku koju smo hteli da pošaljemo kroz video. Bilo nam je važno da predstavimo mladu ženu koja odlučuje da bude slobodna i spremna je na sve da uspe u onome što želi, pod pritiskom okruženja i sopstvenih unutrašnjih borbi i kroz ceo proces doživljava transformaciju. Andrija je suptilno provukao i moju ličnu priču kroz ovaj spot“, objašnjava tam.

Iza specifične priče i upečatljivih scena i fotografije stoji tim koji su Andrija i Tamara okupili, znajući da će zajedno raditi na ovom projektu. „Andrija i ja smo od početka znali da će on raditi spot za ovu numeru i logičan naredni korak bio je da uključimo direktorku fotografije Milicu Cimi Drinić, uz čiju pomoć je radio režiju i kasnije producentkinju Anđelu Zebić, jer su već sarađivali na više projekata. Od početka je tu bila scenografkinja Iva Ilić, za kostim je bila zadužena Lara Popović, šminku Tijana Popović, a montažu Marija Rajna Marinković. Cela ekipa, uključujući i statiste, potrudila se da sve bude na najbolji način u skladu sa zamišljenom idejom.“

Tamara Popović tam krajem februara predstavila je svoju prvu numeru za Universal Music Serbia„na holdu“, još jednu pop traku koja je brzo zauzela svoje mesto na radijskim stanicama i privukla veliku pažnju slušalaca.

 

Ostavi komentar