fbpx
STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com

Oblakoder merch   |    Newsletter    |    Patreon   |   Antifejk

Top 5 stvari koje ne smeš da propustiš na DEV9T

U  poprilično bogatom programu ovogodišnjeg festivala Dev9t, Oblakoder za vas izdvaja top 5 stvari koje ne smete da propustite!

11. June 2019

Peti po redu festival umetnosti DEV9T će se održati od 14. do 22. juna na već poznatom prostoru Stare Ciglane u Beogradu, a ovogodišnja tema festivala je „Alhemija.“ Kao i svake godine Devetka obećava dobar programski sadržaj poznatim muzičkim imenima i di džejevima, postavkama izvanrednih umetnika, kao i filmskim izborom, koji je ovog puta napravio režiser Miše Terzića. U  poprilično bogatom programu ovogodišnjeg festivala Oblakoder za vas izdvaja top 5 stvari koje ne smete da propustite, izuzimajući sa ove liste Sunset specijal, na kom gostuju velika imena iz sveta elektronike.

Fotografije Gorana Tomaševića – Fotograf Rojtersa, takođe i dobitnik Pulicerove nagrade čije ratne fotografije ćete imati prilike da vidite na festivalu Dev9t će vas ostaviti bez daha. Ukoliko niste osetljivi na scene iz rata, ova izložba je nepogrešiv izbor.

Goran Tomašević iz serijala Ratne fotografije


MKDSL – Iliti „Mama kaže da sam lep“ je jedan od naših najoriginalnijih, najmaštovitijih i najduhovitijih kompozitora elektronske muzike s ovih prostora. On će puštati muziku svako veče na festivalu Dev9t i svaki put će biti drugačije.

 

Dinja – Sandra Silađev, poznatija kao Dinja, će imati svoj stand up nastup na festivalu u petak 21. juna od 20h. Svakome, ko je prisustvovao njenom stand up-u zna o čemu pričam, a oni koji nisu nikako ne smeju da propuste.

 

Alhemija Radionice na Dev9t – Svaki dan tokom festivala možete prisustvovati kreativnim radionicama na festivalu, od crtanja mandala preko partnerske joge, pa sve do crtanja 3D olovkom.
Više informacija o njima možete potražiti na linku:
https://www.facebook.com/events/460757701158075/

 

Predstava „Biti Stanoje“ – predstavlja sedam lica našeg glumca Peđe Vasića. Peđa je dete glumac. Slavan je od pre nego što je postao punoletan. Svi su na tome nešto zaradili: bio je “Bijelo roblje”, platio je školarinu Antimediji… plaća školarinu i sada i tako dalje… Ljudi ga cimaju da se slika sa njima, samo da bi zaradio lajkove, a on ni ove godine nema para da ode na more. Tako je došao na ideju da sam nešto zaradi na svojoj slavi. I eto… odlučio se za stendap. Stenđap. Pikantantna tezga, puna eksplicitnih sadržaja, privatnih fora, tabloidnih gluposti i smeha do suza, skoro pa rijaliti u kom će najšira publika saznati kako je to biti Stanoje.

Autorka teksta: Tatjana Sedlaček

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Pošalji komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *