fbpx

Večeras počinje Pančevo Wrong Fest

Tri dana, tri bine, devetnaest bendova.
19. July 2019.

Tri dana, tri bine, devetnaest bendova

Multinacionalni Pančevo Wrong Fest počinje večeras i trajaće tokom celog vikenda (19, 20. i 21.07). Tokom ova tri dana Pančevo će biti domaćin mnogim svetski poznatim imenima.

Pančevački „Pogrešni” festival će se održati po prvi put u Srbiji u organizaciji tima bugarskih i srpskih profesionalaca, čiji su se putevi ukrstili na proteklom Wrong Fest-u u Bugarskoj.

Festival u Pančevu će pružati sve pogodnosti, koje zahteva jedan posetilac. Svi koncerti odvijaće se na tri binekoje su na relativno kratkoj međusobnoj udaljenosti i mogu se lako prepešačiti.


Bina na platou Doma Omladine Pančevo, „pogrešno” nazvana kao “Right Stage” (Pravi Stejdž), će ugostiti legendarne izvođače kao što su Dog Eat Dog, Delinquent Habits, Onyx, Ritam Nereda i Dope D.O.D.

Wrong Stage” (Pogrešni Stejdž) bina na keju reke Tamiš, će ugostiti avangardne, moderne umetnike kao što su God Is An Astronaut, The Underground Youth i Rolo Tomassi.

Kao krunski dragulj festivala, biće nastup kvarteta EYOT, verovatno najboljeg džez kvarteta trenutno u Srbiji, koji će svoj specijalni nastup održati u dvorištu Narodnog Muzeja Pančevo.

Kamp i parking će biti besplatan – Opština Pančevo i Wrong Fest su organizovali mesto za kamp, koje će biti dostupno svim posetiocima. Takođe, da bi posetilac uživao u poseti gradu, a u isto vreme da ne brine za sigurnost svog vozila, parking (za Zonu II i Zonu III) će biti potpuno besplatan u celom gradu tokom trajanja festivala.

Info pult će biti postavljen u centru grada, gde će posetioci, koji su u obilasku mesta događaja, moći da se informišu o svim bitnim informacijama festivala.

U prirodi ovog festivala i njegovih očekivanja je da postane mesto okupljanja i zbližavanja ljudi sa celog Balkana.

Ovog petka, subote i nedelje „pogrešite!”
Go Wrong!

Karte su dostupne na www.gigstix.com/wrongfest19 i gigstix prodajnim mestima.

Najnovije iz: Sanduče

0 Comments

Pošalji komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Pratite nas na:

Preporučeni tekstovi