fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji

VHS Stereo, Radiomasiv i Danga 2. jula u Klubu Fest

Nastup tri alternativna rock benda počinje u nedelju od 20 časova
29. June 2023.

Tri alternativna rock benda VHS Stereo, Radiomasiv i Danga nastupiće 2. jula u Klubu Fest, s početkom u 20 časova.

VHS Stereo je gitarska pop grupa koju su osnovali Aleksandar Hadžić i Aleksa Gerzić 2019. godine. Bend je brzo skrenuo pažnju na sebe nastupom na subotičkom festivalu „Omladina” iste godine. 2020. objavljuju svoj prvi singl „Navijam za tebe” propraćen video spotom, koji je naišao na dobar prijem kod publike i kritike. U 2021. i 2022. bend se fokusira na koncertne aktivnosti u Beogradu, Užicu i širom Srbije.

Fotografija: Damjan Jovanović

Krajem 2022. VHS Stereo objavljuju novi video singl za pesmu „Susret” koji i dalje promovišu. Bend je trenutno u završnoj fazi predprodukcije svog prvog albuma, a na nastupu u Festu ćete imati prilike da čujete do sad neobjavljenje pesme koje grupa redovno svira na svojim nastupima. Takođe, ovo je prilika da upoznate novu postavu grupe VHS Stereo.

Danga je alternativni rok bend predvođen snažnim vokalom Andree Ambruš koji svoj zvuk izgradio pod jakim uticajem muzike 90-ih godina. Bend Danga stvara veoma šarenoliku muziku – pesme se protežu od sumornih i teško distoriziranih, do veoma mirnih numera.

Na nastupu u Festu Danga će predstaviti svoje debitantsko EP izdanje „Prvi rez” koje će u narednom periodu izlaziti u singl-po-singl obliku.

Radiomasiv je bučni rokenrol trio – bubanj, gitara, bas i dva glasa formiran 2021. godine. Sviraju garažni rokenrol koji je zbog nepretencioznosti naglavačke izbačen iz grunge restorana, te je ostao do zore u neuglednoj punk kafani mariniran u rakiji od pustinjskog peska.

Cena karte na ulazu iznosiće 400 dinara.

Najnovije iz: Sanduče

Novi BeFemov film: Aktivizam Romkinja

Film prati svedočanstva Tanje Grgić, osnivačice Udruženja uspešnih žena, koja je sama preživela nasilje i posvetila svoj život podršci drugim ženama

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Pošalji komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *