VIS Limunada i Ida Prester objavili singl i spot

Ida Prester, regionalna zvezda iz Hrvatske i beogradski sastav VIS Limunada objavili su zajedničku novogodišnju singl „Ti, odakle si ti?” sa pratećim spotom.

19. December 2019

Ida Prester, regionalna zvezda iz Hrvatske i beogradski sastav VIS Limunada objavili su zajedničku novogodišnju singl numeru „Ti, odakle si ti?” sa pratećim spotom. Ovim singlom i spotom VIS Limunada najavljuje svoj novi album u martu 2020. godine, dok Ida Prester razvija svoju solo karijeru i izdavačku delatnost započetu nedavno objavljenim hit singlom „Šansa“.

Umetničko muzički koncept je baziran na poletnoj pop pesmi koja govori o ushićenju otkrivanja nove ljubavi. S obzirom na protagoniste numere i pratećeg video spota, muzičke umetnike iz Hrvatske i Srbije, video spot nadograđuje tematiku pesme kroz susret dva grada (Beograda i Zagreba) te diskretno prevazilazi okvire ljubavne lirike ukazujući na perspektivu povezivanja u regionu.

Spot je snimljen na ulicama Beograda i Zagreba kao i u beogradskim klubovima Dim i Knap i predstavlja omaž urbanoj kulturi mladih u regionu. Spot potpisuju reditelj Staša Tomić, direktor fotografije Vladimir Pavić i kostimograf Olja Marković.

 

Koncertna promocija singla održaće se KC Gradu 1. januara 2020. godine.

U toploj atmosferi Kulturnog centra Grad 1.januara od 22h predstaviće novu singl numeru Ti, odakle si ti? u saradnji sa Idom Prester, kao i nekoliko drugih novih i svežih numera. Na postnovogišnjem koncertu DJ podršku pružaju KUD Sestre, a najavljuju se i specijalni gosti i iznenađenja.

Ulaznice po ceni od 600,00 dinara su u pretprodaji u KC Gradu od petka 20. decembra.

Pratite nas na:

0 Comments

Pošalji komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *