STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com

Oblakoder merch   |    Newsletter    |    Patreon   |   Antifejk

Zoi o Bassivity-ju, spotovima i nastupu na Kišobranu

Pred večerašnji nastup u Drugstore-u na kratko smo razgovarali sa trep muzičarkom - Zoi

16. April 2022

Na novoj žurci koju sprema Kišobran kolektiv 16. aprila u Drugstore-u, kao specijalna gošća nastupiće Zoi, jedna od najtraženijih mladih muzičkih ličnosti našeg regiona. Rođena je u Novom Sadu, 1999. godine, ali je muzičku karijeru započela u Beogradu, a sa prvim singlom Eto potpisala je i višegodišnji ugovor za najpoznatiju trep izdavačku kuću Bassivity Digital. Pažnju publike privukla je i estetikom svojih muzičkih spotova, koje većinom potpisuje reditelj Ljubba.

Pred nastup na Kišobranu sa Zoi smo, na kratko, razgovarali o značaju Bassivity-ja za njenu karijeru, predstojećem nastupu, kao i njenom vizuelnom identitetu.

S obzirom da si svojom muzikom privukla najrazličitiju publiku, kako bi okarakterisala svoj muzički stil?

Zoi: Ne znam iskreno, stvarno volim svašta da slušam i volim da eksperimentišem sa zvukom i verujem da ću tek.

Dosta pažnje posvećuješ spotovima i imaju određenu estetiku, koliko ti je to bitno?

Mislim da vizual dosta znači u smislu da daje prostor za objašnjavanje nekih momenata u pesmi koje bi neko možda propustio mizički. Generalno sam vizualni tip i volim i uživam u stvaranju toga. Takođe, striming platforme nisu još toliko uobičajene kod nas pa samim ti spot privlači više ljudi, koji možda ni ne bi znali za pesmu da je izašao samo audio.

Koliko ti učestvuješ u samoj ideji za kreiranje spotova?

Ljudi sa kojima saradjujem su pored toga i moji najbliži prijatelji tako da već od prvog demoa razmatramo šta ćemo i kako ćemo. Maštamo i planiramo mesecima unapred i tako… Tako da poprilično!

Često sarađuješ sa Ljubbom, šta ti se najviše dopada kod njegovog rada?

Pored toga što je najbolji u tome što radi, mnogo smo kliknuli i mnogo se razumemo. Verujem da bi nešto bilo stvarno iskreno, a to je ono čemu težim, neko mora da te baš poznaje i da delite sve – to je ono što Ljubba i ja radimo.

Potpisala si za Bassivity, koliko ti je to značilo za razvoj karijere?

Beskrajno poštujem i volim ljude sa kojima sarađujem u Bassivity-ju i zahvalna sam na svemu sto su mi omogućili i na njihovoj podršci i razumevanju. Sigurna sam da sam na pravom mestu!

Imaš li neku svoju pesmu koja ti je najdraža?

Nemam, ali možda svaka sledeća koja dolazi.

Pesma koju slušaš na repeat u poslednje vreme?

Hentai od Rosalie.

Pesma koju preskažeš na shuffle-u?

Zavisi od raspoloženja.

Album koji te oduševio u poslednje vreme?

Milice Pavlović.

Nastupaš na Kišobranu 16. aprila u Drugstore-u, koliko i sama pratiš domaću scenu koju okupljaju Kišobranci?

Sve ja pratim po malo.

Šta publika može da očekuje od tvog nastupa u subotu?

Nadam se lep provod!

Fotografije: Privatna arhiva

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Pošalji komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *